• +359 888 449384

Ново успешно участие на Международен Технически Панаир Пловдив: 29.09. – 3.10.2008 г.

В качеството си на една от водещите фирми на българския пазар на професионална строителна техника и оборудване фирма Пинк Плюс ЕООД за пореден път се представи успешно на Международия Технически Панаир в Пловдив тази година. Щандът на фирмата отново се радваше на изключително голям интерес и висока посещаемост, като по този начин Пинк Плюс ЕООД защити утвърдените си лидерски позиции и доверието на своите клиенти, както и привлече много нови потенциални клиенти.

С изложените машини (бетоновъзел BSA 30LS и машина за производство на бетонни елементи Ekonomik) фирмата представи убедителното качество на предлаганите от нея съоръжения, иновативността на прилаганата технология и дългогодишния си опит в сферата на професионалната строителна техника. Резултат от тези фактори са конкурентноспособните цени, успешното сътрудничество с нейните партньори и новите сделки. Благодарение на това съоръжения на Пинк Плюс ЕООД вече има монтирани и работещи на територията цялата страна – в градовете Нова Загора, Стара Загора, Перник, Плевен, Силистра, Бяла, Варна, София, Велико Търново, Кърджали, Асеновград, Пловдив, Габрово, Сливен, Видин, Ловеч, Пещера и мн. др.
Ползотворно беше и представянето на Пинк Плюс ЕООД като представител и партньор на австрийската фирма производител на машини и съоръжения за арматура и армировъчни мрежи EVG, чието тясно сътрудничество ще бъде един от основните приоритети в бързото развитие и наредък на фирмата.

Високо качество, ефективност и конкурентноспособна цена – представената от Пинк Плюс ЕООД машина за бетонни елементи Ekonomik 300 демонстрира тази успешна комбинация, която позволи да бъде сключена поредната изгодна сделка.

Компактност и мобилност, съчетани с висококачествено производство и на комерсиален бетон, и на бетон за захранване на машини за бетонни елементи – изложеният бетоновъзел с капацитет 30 m3/h, произведен съобразно най-новите европейски стандарти, привлече вниманието на много посетители и предизвика силен интерес.

Презентация на модерното софтуерно управление на изложения бетоновъзел, направена от Управителя на Пинк Плюс ЕООД инж. Небойша Гоцич. Иновативното компютърно управление, инсталирано в наземен контейнер за по-голям комфорт на операторската дейност и възможност за поддръжка на обширна база данни, спомага за много по-ефективен производствен процес.

Специално посещение и срещи с клиентите на Генералния Директор на Пловдивски Панаир АД г-н Йордан Соколов на изложбената площ на Пинк Плюс ЕООД.

Адрес

ул. д-р Вълкович № 6,
гр. Пловдив 4000, България
e-mail адрес:
pinkplusmarketpl@gmail.com
pinkplus@mail.bg

За връзка с нас

телефон:
+359 888 449384